top of page
Man på bergstopp

Livscoach i Kalmar och online - för ditt välmående

Personlig coach som stöttar dig

Livet är en resa fylld av möjligheter, utmaningar och önskningar. Oavsett var du befinner dig i ditt liv, finns det alltid utrymme för förbättring och utveckling. Dock kan det vara enklare att ta sig framåt genom att ha en personlig coach som stöttar dig. Du är varmt välkommen till mig som livscoach i Kalmar och online.

Jag tar emot klienter från hela Sverige, samt utomlands, genom videosamtal. Det är enkelt och smidigt. Oavsett om det passar dig bäst på dagtid, kvällstid eller till och med på helger, så kan du boka tid hos mig. Första samtalet är alltid gratis och du förbinder dig inte till fler samtal. 

Dina mål, drömmar och önskningar

 

För att skapa en meningsfull livsstil är det viktigt att förstå var du är i livet och vart du vill nå. Oavsett om du drömmer om att hitta mer glädje i vardagen, uppnå dina långsiktiga mål eller övervinna hinder som har stått i din väg, så är jag här för att stötta dig. Tillsammans kommer vi att utforska dina mål, drömmar och önskningar.

Realistiska mål och planer

 

Att sätta upp mål är en central del av processen. Tillsammans kommer vi att definiera realistiska och mätbara mål som är anpassade efter din unika situation. Genom att bryta ner stora mål i mindre steg blir det lättare att ta små, men betydelsefulla steg framåt. Vi kommer också att skapa handlingsplaner för att hjälpa dig att uppnå dina mål och förverkliga dina drömmar.

Balans och harmoni

 

För att leva ett lyckligare och mer balanserat liv är det viktigt att fokusera på att skapa balans och harmoni i ditt dagliga liv. Stress är ofta en av de främsta hindren mot välbefinnande, och vi kommer att utforska olika strategier för att hantera och minska din stressnivå. Genom att integrera avkopplingstekniker och hantera ditt tidsschema på ett mer effektivt sätt, kan du uppnå en större balans i livet.

Börja resan mot förändring

Boka ett första samtal med mig, helt gratis. Vi kommer att diskutera dina mål, behov och önskningar, och du kommer att få en känsla av hur jag kan stötta dig på din resa mot ett mer meningsfullt och lyckligt liv. 

Boka ditt första kostnadsfria introduktionsasmtal redan idag!

bottom of page