top of page
Gift par håller händer

Sexrådgivning online

Samtal kring sex och intimitet 

 

Sexualitet är en viktig och naturlig del av mänskligt liv. Det är också en aspekt som är unik för varje individ och relation. Oavsett om du är i en relation eller singel, är samtal om sex och intimitet ett bra sätt att förstå och utforska dina sexuella behov och önskemål. 

Jag tar emot klienter från hela Sverige, samt utomlands, genom videosamtal. Det är enkelt och smidigt. Oavsett om det passar dig bäst på dagtid, kvällstid eller till och med på helger, så kan du boka tid hos mig. 

Öppen kommunikation om dina behov

En sund sexuell relation bygger på öppen kommunikation om dina behov och önskemål. Många gånger kan tabun och blyghet hindra oss från att diskutera våra sexuella tankar och känslor. I rådgivningen arbetar vi aktivt med att bryta dessa hinder och förbättra kommunikationen om sex.

Samtalen är anpassade efter dina behov

Varje individ har unika sexuella behov och önskemål. Oavsett om du är i en långvarig relation, singel eller befinner dig i en ny livsfas, kan det vara värdefullt att reflektera kring dina behov. Samtalen är alltid anpassade efter dina behov. 

Varmt välkommen att boka tid idag!

bottom of page