top of page
Blond kvinna sitter i soffa

Terapistegen - steg för steg mot ett bättre liv

Parterapi i Kalmar och online med hög kvalité

Varmt välkommen till Terapistegen som drivs av mig, Erika Lundby, PhD i socialt arbete. Jag tar emot par, enskilda individer, samt företag från hela Sverige.

 

Du kan få parterapi i Kalmar, eller online genom videosamtal. Det är enkelt och smidigt och gör att du kan välja den tid som passar er - dagtid, kvällstid eller helg. 

Boka ett första samtal idag för bara 100 kr!

 

Välkommen till ett första samtal! med mig (40 minuter) online! Du förbinder dig inte till fler samtal. Under samtalet går vi igenom av du/ni behöver för hjälp och hur vi kan gå vidare. 

Samtalet kostar bara 100 kr för att ni ska få en chans att se vem jag är och hur jag kan hjälpa er innan ni beslutar er för att investera mer i er relation tillsammans med mig. 

Har du redan haft ditt första samtal och vill boka fler. Priset är då 850 kr per session (50 min) och det går bra att betala med kort, Klarna eller friskvårspeng? Tryck här för att komma till bokningskalendern.

Mer om Erika Lundby

 

Jag är beteendevetare med en bred utbildningsbakgrund som omfattar psykologi, socialpsykologi och sociologi, vilket har skapat en djup förståelse för olika relationer och livsvillkor. Jag har också en PhD i socialt arbete och min forskning har främst fokuserat på barn och familjeliv.

 

Du kan gärna ta en titt på några av mina publicerade artiklar här  om du vill läsa mer. Jag har också arbetat  i många år med att utbilda blivande socionomer inom bland annat familjeliv, barnperspektiv, relationer, samtalsmetodik, etik och mycket mer vid Linnéuniversitetet. 

Genom Terapistegen erbjuder jag parterapi, föräldrastöd, sexrådgivning och coaching utifrån dina behov och önskemål. Jag erbjuder också utbildningar och föredrag inom en rad ämnen såsom föräldraskap, relationer, barns uppväxtvillkor, entreprenörskap och mycket mer. Kika gärna här. 

Jag tror på varje individs potential till utveckling och förändring. Min breda utbildning ger mig en djup förståelse för de utmaningar som människor kan möta i sina liv. Det som utmärker mig som coach är min förmåga att anpassa min metodik efter dina specifika behov och mål.

 

Jag lyssnar aktivt på dina bekymmer och önskemål och skapar en individuell plan för att hjälpa dig att uppnå dina mål. Jag ger dig verktyg, insikter och stöd som kan hjälpa dig att hantera utmaningar, stärka ditt självförtroende och skapa varaktig förändring i ditt liv.

 

Genom att erbjuda professionell och empatisk vägledning hjälper jag dig att ta stegen mot ett mer tillfredsställande och meningsfullt liv. Varmt välkommen till ett första samtal!

Erika