top of page
Händer håller i ett pappershjärta

Sexrådgivning för dig som är HBTQI+

Stärkta relationer och sexuell hälsa

Sexrådgivning är en värdefull resurs för alla som vill utforska sin sexuella hälsa och förbättra sina relationer. HBTQI+ sexrådgivning är utformad för att skapa en trygg och inkluderande miljö där alla individers unika behov och erfarenheter respekteras.

Jag tar emot klienter från hela Sverige, samt utomlands, genom videosamtal. Det är enkelt och smidigt. Oavsett om det passar dig bäst på dagtid, kvällstid eller till och med på helger, så kan du boka tid hos mig. 

Vad är HBTQI+ sexrådgivning?

 

En form av sexuell rådgivning som fokuserar på de specifika frågor och utmaningar som påverkar HBTQI+-personer. Denna form av rådgivning syftar till att främja en hälsosam sexuell identitet, stärka relationer och erbjuda stöd i olika livssituationer. Det är en öppen och accepterande plats där alla är välkomna oavsett kön, sexuell läggning, könsidentitet eller uttryck.

Vad kan du förvänta dig?

I HBTQI+ sexrådgivning är det vanligt att utforska ämnen som:

  1. Identitet och acceptans: Att utforska din sexuella identitet och känna dig accepterad och stolt över den.

  2. Relationer: Att stärka dina relationer och förbättra kommunikationen med din partner/partners.

  3. Intimitet och njutning: Att förbättra sexuell intimitet och njutning i ditt liv.

  4. Kommunikation: Att utveckla färdigheter för att kommunicera öppet om dina behov och önskemål.

  5. Hälsa och säkerhet: Att diskutera sexuell hälsa, säkert sex och preventivmetoder.

  6. Familjebildning: Att utforska frågor om adoption, insemination eller surrogatföräldraskap.

Oavsett om du är enskild, i en relation eller överväger familjebildning, kan HBTQI+ sexrådgivning vara en värdefull resurs för att stödja din personliga tillväxt och dina relationer. Det handlar om att skapa ett utrymme där du kan vara ärlig och öppen om dina behov och önskemål, och där du kan känna dig accepterad och förstådd.

Boka sexrådgivning

Så varför vänta? Utforska möjligheterna med HBTQI+ sexrådgivning och ta det första steget mot en hälsosammare och mer njutbar sexuell hälsa och starkare relationer. Boka ditt första kostnadsfria introduktionsasmtal redan idag!

bottom of page