top of page
Förälder och barn håller händer

Föräldrastöd

Rådgivning för föräldrar till barn i alla åldrar

Skapa en mer harmonisk vardag med ditt barn

Föräldraskap är en resa fylld av glädje, utmaningar och kärlek. Det kan vara krävande att balansera arbete och familjeliv samtidigt som du försöker förstå och stötta ditt barns behov och utveckling. Mitt föräldrastöd är utformat för att hjälpa dig och din familj att trivas och växa tillsammans.

Jag tar emot föräldrar från hela Sverige, samt utomlands, genom videosamtal. Det är enkelt och smidigt. Oavsett om det passar er bäst på dagtid, kvällstid eller till och med på helger, så finns jag här för att stödja er i ert föräldraskap.

Förbättrad kommunikation genom föräldrastöd

En nyckelkomponent i föräldrastödet är att förbättra dialogen med ditt barn. Genom att främja öppenhet, empati och förståelse kan du skapa en närmare och mer meningsfull relation med barnet. Vi kommer att utforska kommunikationsstrategier som gör det lättare att hantera och förebygga konflikter.

Fördjupad känslomässig kontakt

För att skapa en trygg och kärleksfull atmosfär i hemmet är det viktigt att fördjupa den känslomässiga anknytningen mellan dig och ditt barn. Genom att utforska olika tekniker och metoder kan du stärka bandet med ditt barn och skapa en plats där känslor och tankar får uttryckas fritt.

Anpassat föräldraskap

Varje barn är unikt, och vår rådgivning hjälper dig att anpassa din föräldraskapsstil efter ditt barns ålder och specifika behov. Du kommer att få kunskap, verktyg och strategier för att förstå och stödja ditt barns utveckling på bästa sätt.

Skapa en lugnare och vardag med barn

Boka gärna för ett första samtal där vi utforskar vad just ni behöver. Första samtalet med mig är kostnadsfritt och ges online. 

 

Du förbinder dig inte till fler samtal. 

Bli gärna medlem på sidan för att ta del av nyheter, erbjudanden och mycket mer.

bottom of page