top of page
Två föräldrar och ett barn

När ska man söka hjälp? Parterapi är alltid en möjlighet

Boka gärna samtal i god tid

Relationer ger oss glädje, stöd och en känsla av samhörighet. Men vad händer när relationer kantas av problem och konflikter? Tyvärr är svaret alltför tydligt – vårt egna välmående påverkas negativt, och dessa problem kan även sprida sig till de människor vi älskar mest, inklusive våra barn. Därför är det viktigt att uppmärksamma och hantera relationsproblem i tid, gärna genom parterapi.

Första samtalet hos mig kostar bara 100 kr, för att ni ska få möjlighet att prova till en låg kostnad. Därefter bestämmer ni själva om ni vill boka fler samtal. Jag tar emot klienter för parterapi och andra tjänster från hela Sverige, samt utomlands, genom videosamtal. Det är enkelt och smidigt. Oavsett om det passar dig bäst på dagtid, kvällstid eller till och med på helger, så kan du boka tid hos mig.

Stress och konflikter

 

Stress, konflikter och distans i relationer kan påverka vår egen mentala och fysiska hälsa negativt på många olika sätt. Samtidigt påverkas också andra närstående. Särskilt barn är ofta känsliga för de relationer som omger dem och reagerar ofta starkt på konflikter. Så när vi pratar om att hantera relationsproblem i tid och att söka parterapi, handlar det inte bara om oss själva utan också om att skapa en trygg och stabil miljö för våra barn.

Parterapi som förebyggande åtgärd

 

Istället för att vänta bör vi alltså aktivt arbeta med att förebygga problemen och hantera dem så snart de dyker upp. Detta innebär att vi måste vara öppna för kommunikation, empati och att lyssna till varandra. Här kommer parterapi in som en förebyggande åtgärd för att stärka relationen och därigenom investera i vårt egna och våra barns välmående.

Det är aldrig försent att börja i terapi

 

Oavsett hur djup en konflikt är kan parterapi hjälpa er att hitta bättre förståelse och samarbete i relationen. Det är aldrig försent att börja i terapi. 

Varmt välkommen att boka ett första samtal

 

Boka ditt första möte med mig redan idag och ta steget mot en bra parterapi som kan stärka er relation!

bottom of page